Herman den Blijker Keuken & Blokker Koken Herrie!

Herman Den Blijker Keuken Collectie

Chefkok Herman den Blijker heeft samen met Blokker een eigen stoere keukenlijn, Herman genaamd, gelanceerd.

Herman den Blijker Keukenspullen als pannen, messen, kookwekkers, ovenwanten, peper en zoutmolens MEER KEUKEN ACCESSOIRES TIPS...  (op DroomHome.nl)Herman den Blijker Keukenlijn

De serie keukenspullen bestaat uit zo'n 30 verschillende kookartikelen en keuken accessoires als Herman pannen, tafelgrill, messen, kookwekker, knoflookpers, keukendoeken, kookboek standaard, flessenopener, ovenwanten, etc.

Herman den Blijker wilde alleen komen met een goed kwalitatief product en dat straalt ook af van de zware Herman pannen, serieus scherpe messen en het prachtige design van de keuken collectie.

Nieuwe collectie Herman pannen, de kookserie 'Bloedserieus'! De Herman pannenset bestaat uit kookpannen, steelpan en 9 liter soeppan. Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie.

Voor het grotere koken en Blokker bakken & braden werk heeft deze chefkok een lekker lange Herman table chef (anti-aanbaklaag bakplaat), een design blender (prijs 49,95), Herman Staafmixer set & flinke Herman keukenmachine (€ 189,00), grote soeppannen, Herman grilpan voor vetarm grillen van vlees & vis, Herman wok en een (magie van het koken) multiwonderpan voor € 49,95, geschikt voor vlees, vis en groenten en rijst en pasta gerechten. En vlak het Herman ophangrek ( 6,99) voor de keukenhulpen als dunschiller en bakspatel niet uit!

Herman Barbecue & Barbecue Vat

Herman Barbecue & Herman den Blijker Barbecue Vat, bij de Blokker voor een Heerlijke Avond Bakken, Grillen & Chillen in de Tuin, op het Terras en op het Balkon. MEER BBQ TIPS... (op DroomHome.nl)Proef de zomersfeer: Stoer barbecuen, met Herman den Blijker perfect op de XL verrijdbare luxe barbecues met opberghoes, prijs 129,-, 84cm bij 46cm bbq grill, windvang en 2 houtskool bakken. Daarnaast is het Herman barbecue vat van RVS, prijs 49,95, geweldig voor op het terras en balkon. Het vat heeft een grill van 33cm bij 33cm en een warmhoudplaat. Met dichte deksel werkt de barbeque als een oven en kun je perfect vlees en vis roken, stoven, doorgaren en warmhouden.

Met houtskool barbecuen geeft toch de meest authentieke BBQ smaak! Lees meer..

Herman Thuis Test

In consumenten tv programma Kassa van de Vara vielen de prestaties van de Herman blikopener (prijs 7,95) tegen.

Helaas kwam de eerste test met de elektrische peper- en zoutmolen (prijs 9,95) wat agressief over nu deze Herman pepermolen maar door bleef malen, niet te stoppen was en een gevaarlijk geluid maakte, beetje als deze Bad Blokker boy himself.

Na vriendelijke omruiling bij de Blokker, kan de mooie molenverschillende grofheden peper en zout malen. En belangrijk voor slechtzienden: U ziet wat op uw bord en gerecht valt door de lichtbundel onder uit de Herman pepermolen

Uit de Herman pannen test blijkt precies wat de Maestro Den Blijker ons belooft, de anti-aanbaklaag doet perfect zijn werk en iedere kookkluns kan in de Herman pannen een lekker stukje vlees of aardappeltjes bruin bakken.

Televisie Kook Programma's

Herman den Blijker & compagnon David Crouwel hebben een geweldig verdiend succes met goedlopende restaurants, als De Engel, Las Palmas & Herrie en enorm bekeken tv programma's.

Mijn tent is Top! RTL Programma van topkok Herman den Blijker LEES MEER...De RTL televisie programma's'Herman Helpt', 'Herman zoekt chef', 'Herrie aan de Horizon', 'Herrie in het Hotel', 'Kerst zonder Herrie' & 'Mijn tent is Top' voor het echte no-nonsense koken. Culinaire zeeslag Herrie aan de Horizon. Kookprogramma Hermans Kookeiland.

Design Keukenspullen van Bekende Grote Merken LEES MEER...

Herman den Blijker Boeken 

De Herman den Blijker kookboeken als 'Herrie in de Keuken', 'Herman' en 'Herman Dichtbij' zijn bestsellers en worden opgevreten door zijn fans.

Jaap van Rijn & Herman den Blijker Boek Altijd Trek, met 60 Recepten LEES MEER... (Foto Herman den Blijker Altijd Trek Boek  op DroomHome.nl)

Altijd Trek!

Altijd trek, Dag En Nacht Op Stap Met Herman, toont een dag uit het leven van Herman. Van leveranciers, zijn restaurants tot naar zijn vrienden.  En passant is hij voortdurend aan het eten, drinken, proeven of koken. Dat levert boeiend lees- en kijkvoer op en 60 voortreffelijke recepten! De recepten zijn kleine gerechten voor elk moment van de dag. Gepresenteerd in eenvoudig en snel of uitgebreid en opgepimpt om gasten van hun sokken te koken.
J. van Rijn Herman den Blijker Altijd Trek€ 19,95 BESTEL

Herman Dichtbij - Nieuwste boek van chefkok Herman den Blijker BESTEL HIER..

Herman Dichtbij - en soms ver weg

Lekker hoeft niet altijd van ver te komen. Sterker nog, het streekproduct was nog nooit zo hot. Het kan volgens Herman den Blijker van niet dichtbij genoeg zijn. Als het maar goed genoeg is. Vers en vol dikke smaken: aardbeien van de koude grond, romige eieren, vet varkensvlees, vreemde knolletjes. Allemaal uit Nederland! Je krijgt vanzelf zin om de spullen te kopen en om met de 60 recepten aan de slag te gaan.
Herman den Blijker boek Herman Dichtbij € 29,95 BESTEL

Boek Herman! van kok Herman den Blijker BESTEL HIER...

Herman!

Herman! Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten, is een originele combinatie van een basiskookboek en een naslagwerk. Het is een productenboek, een kijkboek en een chef boek. Het is verrassend en inspirerend! In zijn zoektocht naar de ultieme ingrediënten neemt Herman je mee naar New York, Italië, Zuid-Engeland, de Champagne en Lapland. Herman den Blijker weet waar je goede spullen koopt.
Herman den Blijker boek Herman! € 29,95 BESTEL HIER

Boek Herrie in de Keuken! van Herman den Blijker uit gelijknamige RTL5 televisieprogramma BESTEL HIER...

Herrie in de keuken!

De ervaringen van de kookgigant Herman den Blijker, opgedaan bij het uit het slop trekken van restaurants voor het RTL 5-programma 'Herrie In De Keuken,  de mooiste make-overs, de lekkerste, de beste producten.', in boekvorm. In het boek, opgetekend door Jaap van Rijn, is te lezen over de meest geslaagde metamorfoses. Het boek geeft een kijkje achter de coulissen en biedt 30 inspirerende recepten van de restaurants.
Herman den Blijker Herrie in de Keuken! BESTEL HIER

Herman den Blijker Boek Peen & Ui Bestel Hier Kookboek...

Peen & Ui

Peen Ui is het ultieme boek over de oervaderlandse hutspot. Herman den Blijker kookt meer dan 60 bijzondere gerechten met peen en ui. Daarnaast geeft Peen Ui antwoord op klemmende hutspotvragen. Is het waar dat een Friezin de hutspot bedacht? Verbaas je over de ontspoorde bemanning op een VOC-schip, leef mee met een hobbykok die tijdens het kookprogramma Heibel om de hutspot de weg kwijtraakt. 
Herman den Blijker Peen & Ui BESTEL HIER

Genoemde prijzen kunnen veranderen.

Google+