Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten 2014

Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten 2014

21, 22 en 23 maart 2014 – Jaarbeurs Utrecht

Woonbeurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten 2014:  Voorjaarseditie 21 t/m 23 Maart 2014 Jaarbeurs Utrecht LEES MEER...(Foto Logo Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten op DroomHome.nl)

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten 2014 Voorjaarseditie    

Bouw- of verbouwplannen?

Dan is de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten een échte aanrader. Het (ver)bouwen van een eigen huis vergt veel voorbereiding en uitzoekwerk en is daardoor een tijdrovende aangelegenheid. Tevens moeten er in een korte tijd veel beslissingen worden genomen. Op de beurs is een selectie van topbedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. Van het inschakelen van een architect, adviezen op het gebied van daken, open haarden, keukens, badkamers, serres etc. tot en met de afwerking van muren, plafonds, vloeren etc. De bezoeker krijgt een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij het maken van keuzes.

Gratis Kaarten Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten Beurs!

Win 25 X 2 GRATIS kaarten voor de Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten beurs in Jaarbeurs Utrecht van 21 t/m 23 maart 2014! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen: De kaarten zijn vergeven. Like DroomHome op Facebook en/of retweet op Twitter. Veel wooninspiratie toegewenst.

 Een droomhuis

Realiseerjedroomhuis.nl, de officiële beurssite, pakt tijdens de Voorjaarseditie groots uit met een Droomhuis Paviljoen. Dit paviljoen wordt aangekleed door adverteerders actief binnen de interieurbranche. Onder andere interieuradviseurs, een behangspecialist en aanbieders van meubilair,  raambekleding en domotica zullen dit paviljoen vertegenwoordigen. Realiseerjedroomhuis.nl is tevens een online platform voor de consument met bouw- of verbouwplannen.

Tuinpaviljoen

Ook dit jaar zal de bouw-, verbouw- en inrichtingsbeurs worden uitgebreid met een tuinpaviljoen. De bezoeker betreedt de hal via de “voortuin” van de beurs waar diverse tuinarchitecten en hoveniers hun werk presenteren en adviezen geven. Hiermee biedt de beurs een totaalconcept op het gebied van bouwen en wonen.

Meer informatie over de beurs is te vinden op www.realiseerjedroomhuis.nl

Algemene informatie

Openingstijden:
Vrijdag  21 t/m zondag 23 maart 2014 van 10.00 tot 17.00 uur                      

Toegangsprijs:
€ 15,-- p.p. Koop uw kaarten (vanaf januari) in de online voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van €11,50 p.p. Kinderen tot 15 jaar gratis entree.
Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig.


Google+